24 maja, 2020

V mestu N Out

By luc

Naredili smo nemogoče. V Philadelphiji smo dobili v N Out dostavo. Morda nas je stalo precej peni, ampak kot video razkriva, je bilo vredno naložbo. Če ste ljubitelj v N Out burgerje, kot smo ali samo želim videti hype je približno in ne živijo v bližini enega, vse, kar potrebujete, je pripravljen prijatelj, ki ne. Vprašajte, da je prijatelj, da bi dobili nekaj ledenih paketov, zamrzovalnik vrečko, da burgerje deconstructed in čez noč, da vaša vhodna vrata.

Več kot samo Burger restavracija!
Obstaja nekaj o v N Out, ki je težko opisati z besedami. To je definitivno nekaj, kar verjamemo, vsakdo bi moral doživeti enkrat v svojem življenju. Preprostost menija, kakovost in okus hrane, in nizke cene. Kaj ni za ljubezen? V N Out je več kot le Burger restavracija, to je turistična atrakcija, odličen kraj za prvi ali dvajseti datum. To je družina prijazna in najpomembnejša od vseh, keto prijazno.

V n ven je zelo priljubljena hitro prehranjevalno verigo po vsej Ameriki. Obstajajo načini, da lahko naročite keto prijateljski obroki, medtem ko je v n ven!
Meghas Burger

Kot nekateri od vaših morda veste, da je “skrivni meni “, ki vam omogoča, da vaš burger z dvojno, Triple ali štiriposteljne Patties. Prav tako lahko, da je protein stil, ki je tisto, kar je končni keto Burger. Imajo kul ime za svoje solate zaviti Burger-protein stil. Poleg tega, niso Škrt na solato. Na voljo je popolnoma zaviti vsak čas, kjer so nekatere kraje niti ne sprejme vaš Bun-manj Burger s solato zaviti. Matthew in jaz vedno zaslužiti isto naročilo in so naslednje:

Matthew: protein stil s tremi pleskavice in tri rezine sira. Preprost človek je.
Prehrana (ocena): 750 kalorij in 4 neto ogljikovih hidratov.

Megha: protein slog z dvema Patties, na žaru čebulo, paradižnik in dva rezine sira.
Prehrana (ocena): 500 kalorij in 6 neto ogljikovih hidratov.

Kar se tiče drugih možnosti, ni veliko drugega. To je Burger mesto, vendar, tako da je treba pričakovati. Če želite, da pogled na meni in prehrana sami kliknite na to povezavo in načrtujte svoje naslednje potovanje!

V n ven je zelo priljubljena hitro prehranjevalno verigo po vsej Ameriki. Obstajajo načini, da lahko naročite keto prijateljski obroki, medtem ko je v n ven!
Matthews Burger

Na splošno, v N Out ostaja eden od naših najljubših krajev, da bi dobili burgerje. Ne samo, da je hrana enostavno je keto prijazna, vendar je zelo flavorful in enostavno na vaši denarnici. Poskrbite, da ustavite naslednji vozite z N out.