24 maja, 2020

Top 10 keto kupi na Target!

By luc

Najboljši keto kupi na Target
Vodja za TARGET za naše Top 10 keto kupi in se domov nekaj naših najljubših nizko Carb blagovnih znamk po velikih cenah. Od Wal-Mart, da Costco, in Trader Joe ‘ s za ohrovt, smo vam prinesel vse vrste keto špecerijo trgovinah, ampak ta je bil narejen posebno za vse naše ljubitelje Target. Saj veš, kdo si.

Keto živili izvlek
Lahko najdete sponke kot jajca, maslo, in meso kjerkoli, vključno s TARGET. Target ima tudi široko paleto keto prijaznih prigrizkov in posebnih predmetov, ki jih lahko vrgel v košarico, če ste občutek pustolovski. Oglejte si naš top 10 keto kupi na Target video in preglejte naš seznam spodaj.

1. Duke ‘ s Meats
Ljubimo svoje prekajene Shorty klobase za svoje super maščob na beljakovine razmerje. Raje imamo prigrizke, ki so višje v maščobi kot beljakovine, da nas v celoti in zagotoviti veliko energije.

Duke ‘ s meso so okusne prekajene klobase in zagotavljajo veliko energije. Te je mogoče najti na krogu ciljnega leta!
2. FBOMB oreh Butters
Ti mali vrečke makadamije oreškov maslo so odličen način, da maščobe na cesti. Imajo tudi MCT pakete, ki so super za dodajanje maščob v vsakem obroku, kot so solate in juhe. Uporabite našo kodo KETOCONNECT, da bi dobili 10% off vaš spletni vrstni red svojih oreškov Butters!

FBOMB makadamija oreškov maslo in MCT paketi so vedno na voljo na ciljni in so velik mastni prigrizek za na cesti!

3. epska vrstica
Te mesne palice so narejene z visoko kakovostnih sestavin in okus okusno. Chicken Sriracha in Venison okusi so najboljši keto možnosti, ki sedi na 2g skupno ogljikovih hidratov na bar.

Epic bar blagovno znamko mesne palice so visoke kakovosti in okusno. Preizkusite Chicken Sriracha in divjačina palice iz tarče!
4. justinovo mandljevo maslo
Obstaja veliko različnih prenosnih oreškov maslo vrečke na Target in nekaj naših najljubših so Justin in RX. Justin je nižja v ogljikovih hidratov, vendar sta oba zelo priročno keto možnosti.

Ti prenosni oreški maslo vrečke so priročno in nizko v ogljikovih hidratov. Preizkusite jih na cilju!
5. Jimmy Dean Eggki
Če bi bil Jimmy Dean Nesramnež na kolidžu kot Matt, boš navdušen nad temi sendviči za zajtrk brez bundov. Oni so vsak približno 7G ogljikovih hidratov, zaradi česar so dobra izbira za takrat, ko te cravings hit.

Ti bunless zajtrk sendviči so tarča so odlično nizko Carb zajtrk sendvič alternativa, ko Jimmy Dean cravings hit!

6. keto creamers
Bili smo prijetno presenečeni z Target ‘ s keto predmetov, kot so creamers, palice, in druge posebnosti predmetov. Morda boste našli okusno nove beljakovine v prahu ali zanimiv posoda za pavlaku poskusiti.

Cilji posebnost keto živil oddelek je bilo prijetno presenečenje. Veliko okusnih creamers in beljakovin praški pokrivajo police za veliko različnih možnosti poskusiti!
7. Quest palice
Če lahko ročaj vse dodane vlaknine v Quest Bars, so dobro nizko Carb možnost. Včasih jih lahko potujejo ali uživajo eno kot film prigrizek.

Quest palice so zelo nizko Carb prigrizek za ko potujete, ali bo v filmih. Tarča has a velik razbor od okus v raje imeti s.
8. Birch Benders keto palačinka mix
Če imate otroke ali so samo palačinka-ljubimec sami, ti Birch Bender keto palačinka mešanice so dobra izbira. Imamo tudi veliko keto palačinka recept na našem blogu, da boste ljubezen.

Birch Benders keto palačinka mix so kot nalašč za ljubitelje palačinka. Target ima veliko različnih mešanic, ki so dobra alternativa za naše keto palačinka recept!
9. Quest pizza
Oglejte si naš video, kjer smo dali celoten pregled na Quest pizza! Oni so dostojno keto možnost, vendar ne najbolj zdravo možnost. Kot pravi Matt, “oni so malo znanstveni eksperiment. ”

Quest pizza ‘ s so dostojno možnost za okusno pico, medtem ko na keto prehrane. So enostavno najti na kateri koli cilj!

10. Grillo ‘ s Pickles
Ljubimo to blagovno znamko kumaric, ker oni ‘ super hrustljavi in flavorful. Vedno Iščemo “sveže ” kumarice, kar pomeni, da so bili sveže pakirani v kis, ne fermentirani ali brined. To je samo okus in teksturo preference.

Grillo ‘ s Pickles so ton okusa in so super hrustljava. So sveže pakirani v kis in jih je mogoče najti na kateri koli cilj!
Najslabši keto kupi na Target
Kot vedno, tam je vedno nekaj, da pazi, ko nakupovanje za nizko Carb predmetov. Trženje terjatve in dolge sezname sestavin lahko privede veliko astray. Tukaj je nekaj naših ne-tako-najljubši kupi na Target.

Russell Stover Candy
Ne bodi bedak brez sladkorja! Ti bonboni brez sladkorja so sladkane z maltitol, ki vpliva na krvni sladkor skoraj toliko kot redni beli sladkor. To niso keto prijazno. Oglejte si naš video na maltitolu in drugih sladilih.