24 maja, 2020

Top 10 Cela Foods keto kupi-Good in Bad

By luc

Cela Foods Market je razglasila sami zdrava trgovina America ‘ s Store, ki je lahko res, vendar pa lahko enostavno doseči zdravo keto prehrane z nakupovanjem na kateri koli redni trgovina. Dokler uporabljate preprost keto živili nakupovalni seznam, kot je naša, se lahko počutite dobro o tem, kaj ste dajanje v vaš nakupovalni voziček.

Gremo na Cela Foods za izdelke, ki jih preprosto ne moremo najti nikjer drugje. Če iščete posebnost postavke, verjetno imajo na svojih policah. Nekateri od teh izdelkov so na draga strani, če pa se počutite kot splurging na nekaterih visoko kakovostnih sestavin, potem Cela Foods je dober kraj za to.

Bomo, da vam v naših top 10 Favorite Cela Foods kupi in bomo poskrbeli, da ne boste dobili prevarala s tržnimi zahtevki. Vedno preberite nalepko in preberite več za seznam, ki izdelkov, da se prepreči na Cela Foods.

Top 10 stvari za nakup na Cela Foods
1. kosti kostnega mozga
Vzemi mešano vrečko zamrznjenih kosti. Oni so trave-krmijo in so kot nalašč za kosti juha. Preizkusite naše Instant pot Bone juha recept!

Te mešane zamrznjene kosti so travo krmijo in kot nalašč za kosti juha. Super za mnoge naše keto recepti!

2. zamrznjene ribe
Če ste pripravljeni plačati za nekaj res dobrih morskih sadežev, prišli do Cela Foods. Radi imamo atlantskega lososa Fillets s kožo na. Strošek je vreden teh dodatnih Omega 3S.

Cela živila nosi nekaj zelo visoko kakovostnih SEAFOODS! to morski sadeži je super za mnoge keto recepti.
3. kmetija kultura Gut shots
Kombucha lahko zelo priljubljen v zdravje in wellness svetu, vendar smo raje črevesja probiotično z manj sladkorja. Vsak strel vsebuje 100.000.000.000 probiotiki in 1g ogljikovih hidratov, tako da lahko imate nekaj posnetkov na dan.

Kmetija kultura črevesja shots imajo manj sladkorja kot Kombucha in še vedno ton probiotiki. vse, medtem ko je nizka Carb!

4. Kelp rezanci
Ti nizko Carb rezanci so na crunchier strani, zaradi česar so odlična možnost za hladno, Asian-Style solata. Z le dvema gramov neto ogljikovih hidratov na obrok, lahko uživate rezanci znova.

Kelp rezanci so nizko Carb, in hrustljava, so odlična možnost za hladno, Asian Style solata. So fantastično, keto prijazen Rezanec!

5. Sunja ‘ s Kimchi
Radi imajo malo Kimchi vsak dan in to je naša najljubša blagovna znamka za svoje crunch in okus. Oglejte si nekaj koristi za zdravje uživanja fermentiranih živil.

Kimchi je nekaj, kar imamo malo vsak dan. Ima veliko koristi za zdravje in je keto prijazno!
6. piščančje jetra
Če ne jeste veliko veggies, pridobivanje v nekaterih organov mesa, kot so ekološki piščanec jetra je odličen način za dopolnitev vitamina A in drugih hranil. Ta blagovna znamka vsebuje 800 odstotkov vašega dnevnega vnosa vitamina A!

Orgle meso so kot nalašč za ljudi, ki ne jedo veliko zelenjave. Te meso dodatek vitamina A in drugih hranil, potrebnih za keto!
7. Primal kuhinja Mayo
Primal Kitchen ne uporablja škodljivih rastlinskih olj, da bi svoje izdelke, ki jih je mogoče zelo težko najti. Najljubši Megha je Chipotle Lime Mayo in ona naredi jajčno solato s je skoraj vsak dan.

Primal kuhinja ne uporablja rastlinskih olj v svojih izdelkih, zaradi česar so kot nalašč za keto, medtem ko še vedno okusna. Perfect nizko Carb solata jutranje!

8. keto krekerji
Cela Foods ima velik izbor keto krekerji. Moon Cheese in Parm čips so narejeni s samo sirom in jih tudi nosijo Flackers. Imamo lastne LAN Cracker in Parmesan Crisp recepti, ki jih radi, da bi doma.

Cela hrana prenaša veliko dobrih možnosti krekinga za keto. Velike alternative za naše domače krekerji.
9. omaka Marinara
Victoria vegan je veliko nizko Carb omako Marinara in kot nalašč za ljudi, ki so brez mleka. Radi uporabite Rao ‘ s omake v veliko naših pizza recepti, ker ima najnižjo Carb count.

Domino ‘ s Style pizza
Zero Carb pizza crust
Nizka Carb globoko jed
Fathead pizza skorjo
Pizza dip
Cela živila opravlja veliko nizko Carb omako Marinara, ki je še vedno brez mleka! Super, da bi keto prijazno pico.
10. Zevia
Cela Foods ima najširši izbor Zevia sode smo jih kdaj videl. Zevia je nič kalorij soda, ki ne uporablja nobenih umetnih barv in je sladkana z stevia. Naš najljubši okus je Strawberry! Preizkusite enega od naših cocktail recepti z uporabo svojih izdelkov ali kupiti cola okusom Zevia, da bi naše domače goveje sunkovit.

Zevia sode so nič kalorij soda, ki ne uporabljajo nobene umetne barve in je sladkana s stevia. Cela hrana ima zelo veliko zbirko teh keto prijaznih sode!

Več Cela Foods izdelki ljubimo
Ti predmeti niso naše Top 10 Cela Foods list, vendar smo še vedno jih priporočajo in vemo, da boste uživali tudi! Kdo ne ljubim Hot bar Cela Foods?