24 maja, 2020

Smoothie King keto smoothie pregled | Je res keto?

By luc

Iskanje keto možnosti na poti lahko izziv, vendar nove postavke se zdi, da popping up ves čas. Bili smo načrpane, da se naučijo, da smoothie King ima dve novi keto prijazne izbire na meniju in ni mogel čakati, da jih preizkusite. Prej, vse nizko Carb menu postavke na smoothie King zdelo, da zahtevajo zgraditi sami tip, da je zastrašujoče, če ste novi v keto. To je super, da bi lahko hodili po vratih, kraj vaše naročilo kot profesionalec in korak naprej s svojim dnem. Brez razjasnitve, brez ponavljanja in nobenih pojasnil, potrebnih!

Značilno napitke so nizko vsebnostjo maščob in težkih na sadje, kot so mango in banane, ki jih težko prilegajo v keto prehrane.

V primeru, da ste nikoli slišali za smoothie King, so smoothie izdelavo franšize z več kot 1000 lokacijah po treh kontinentih. Celotna stran na spletni strani opisuje njihovo predanost boljše sestavine, vključno z njihovo “No-No list”, ki je seznam sestavin, ki jih nikoli ne boste našli v nobenem od svojih smoothies. Pravica off kij, smo bili navdušeni nad preprostost keto Champ smoothies.

To je malo kopati, če želite izvedeti, kaj je bilo v keto protein Blend, vendar smo ga našli: lastniški mešanica sestoji iz kolagena peptidi, cimet, srednje verige trigliceridov (kokosa), naravne okuse, ovseni vlaknine, morske soli, stevia listov ekstrakt, sončnično lecitin, sirotka protein izolat, koncentrat sirotkinega proteina

Torej, če ste bili hrepenenje debel in kremasto smoothie bodo ti napitke storiti trik? Oglejte si video, da bi dobili naše resnične reakcije na oba okusa in ugotovite, če bi jih kupili znova. In berite naprej za več informacij!

Smoothie King ponuja dve standardni meni možnosti, ki se prilegajo posebej v keto makre. Medtem ko imajo več nizko Carb beljakovin v prahu mešanice, boste dobili koristi visoko vsebnostjo maščob v možnosti keto Champ.

Možnost 1: keto Champ kava
smoothie kralj kava keto smoothie z vsemi sestavinami, naštetih v obliki slike
Makri za 20oz: kalorije: 420 | Fat: 31g | Beljakovine: 24g | Ogljikovi hidrali: 14g | Vlaknine: 7G

Subtilna sladkost
Polnjenje
7G neto ogljikovih hidratov, da je velik obrok zamenjavo
Prosite, da dodate stevia (ali prinese svoje!), če ste novi v keto ali želite slajše možnost
Možnost 2: keto Champ Berry
smoothie kralj Berry keto smoothie z vsemi sestavinami, naštetih v obliki slike
Makri za 20oz: kalorije: 430 | Fat: 31g | Beljakovine: 23g | Ogljikovi hidrali: 19g | Vlaknine: 10g

Jagode dajejo to še eno naravno sladkost
Debela in kremna tekstura je na točki
Več tradicionalnih smoothie izkušenj
Raje, da se mojster svoje smoothie ustvarjanja? Smoothie King tudi delnice keto prijateljski hacks na svoje trenutne line up, da bo vaš pijača pod 10 g neto ogljikovih hidratov.

Želite še več možnosti? Spletna stran vam omogoča, da prilagodite in igrajo okoli s sestavinami, ki vam pomaga najti vaš najboljši okus.

Kaj pa arašidovo maslo in Jelly? Poskusi 20oz. Gladiator Strawberry smoothie in dodamo v arašidovo maslo.
Makri kalorije: 480 | Fat: 25g | Beljakovine: 55g | Ogljikovi hidrali: 13G | Fiber: 6G | Čisti ogljikovi hidrali: 7G

Ali pa čokolada Nut maslo kombinacija! Naroči 20oz. Gladiator čokolada smoothie in dodamo v mandljev maslo in Califia kmetije Almond Milk.
Makri kalorije: 380 | Fat: 17g | Beljakovine: 50g | Ogljikovi hidrali: 11g | Fiber: 6G | Čisti ogljikovi hidrti: 5G

* Opomba: Gladiator napitke uporabo protein prašek mešanica, ki vsebuje majhno količino sukraloze

Kaj paziti za:
Smoothie King je celotno kategorijo, namenjeno “fitness mešanice”, ki lahko zvok všeč biti oni ‘ fit v prehrani keto, vendar pazite. Če ste v dvomih, je vedno najbolje brati nalepke! Tukaj je nekaj zapletenih sondirnih napitke za usmerjanje jasno.

Visoka protein Lemon smoothie – to vsebuje okoli 46g skupnih ogljikovih hidratov v 20 unč. To je lahko veliko beljakovin, vendar je glavna sestavina v tem smoothie je mešanica sadni sok.
Arašidovo Power plus čokolada smoothie-vsebuje 77g ogljikovih hidratov, postane njegov okus od datumov, banan in nemasten mleka. Samo reci ne.
Hulk čokolada smoothie-prihaja na nekaj velikega 101g ogljikovih hidratov v samo 20 unč, boste želeli ostati daleč, daleč stran. Ena od sestavin v tem smoothie je maslo pecan sladoled. Sliši se dekadentne, vendar ne za keto!
Luščenje iz skoraj $7 na smoothie ni tvoja stvar? Imamo vas zajeti z nekaterimi od naših najljubših, da na domu recept delovnih mest:

Keto Blueberry Cheesecake smoothie, 5 sestavina keto smoothie, in čokolada arašidovo maslo Shake.

V Povzetek:
Na splošno smo stopnjo teh okoli 7/10 in bi popolnoma prišel nazaj in jih kupili še enkrat! Bili smo iskreno ne pričakujejo, da bo všeč toliko, kot smo storili, vendar so definitivno presegla naša pričakovanja