24 maja, 2020

Nizka Carb casserole | Squash, Bacon in Pimentos!

By luc

Ni ljubitelj casseroles? Mi smo na tem, da spremenite, da s tem nizko Carb pečenje recept uporabo squash, jajce, sir in še več! Skratka, nazaj zgodba o izdelavi receptu video je bil, da Matt pritožil precej malo pred snemanjem-on ni ljubitelj pečenje ali squash. Ampak, je potisnil skozi, ni recept video in je bil presenečen, kako zelo mu je všeč končni izdelek. Rekel je, da bo to dodal na tedensko vrtenje večerje. V bistvu, če Matt odobri, in on je zelo izbirčen jedec, mislim, da boste tudi!

Quick keto večerja recepti
Nekaj noči si želite nekaj hitro in enostavno bič za večerjo. Popolna rešitev za to dilemo je enolončnice bakes! Ni treba skrbeti za več strani ali kuhanje ločeni glavni, ko lahko kretnjo vse v eno jed, pop v pečici in služijo takoj! Če je ta pečenje jed ne počne za vas imamo veliko več na našem blogu morate preizkusiti, kot so naši:

Pizza pečenje
Chicken stegna s pražena rdeča paprika omaka (mora poskusiti!)
Jajčna štruca (zajtrk za večerjo)
Naložen keto cvetača casserole
Casseroles in peče tudi delo super za obrok prep, tako da lahko prihranite čas ves teden, ki ga serije kuhanje zgoraj recepti in jih shranite v enostavno zgrabi in gredo posode za hitro segreje na delovnem mestu!

Pridobite brezplačno E-Cookbook!
Opomba: obrok prep je najbolje shranjena v zraku tesen posode za pet do sedem dni, odvisno od recepta.

Pripravite svoje sestavine
Kadarkoli je vpleten slanina, ki jo želite hrustljavo v ponev, preden ga dodate na vaš casserole. To bo maksimirati crunch in okus, ampak tudi poskrbite, da nekuhano svinjine je popolnoma kuhana skozi enkrat iz pečice.

To bo tudi vam lepo maščobne osnove za prepražimo vse veggies v, če si želijo. Za ta recept smo sauteed squash in čebulo v slanino maščobe, ki ne samo preprečuje odpadke dober vir prehrane, vendar ups okus in carmelization na končnem izdelku!

Poleg teh osnov, vse, kar je prepuščeno storiti, je združiti vse, kar je v dovolj velika jed pečenje, pečemo in služijo. Enostavnost za okus razmerje je in off kart win-win!

Hrustljavo prehiteli
Hrustljavo prehiteli je vedno odličen način, da konča off jed. Lahko naredite eno za slane jedi, kot je tista, ki se uporabljajo v tem receptu, ali za sladke jedi, kot boste morda našli v naši nizki Carb bučno svež recept.

Če kuhana dovolj dolgo in na dovolj visoke temperature, lahko sir zlahka hrustljavo in rjave, vendar z dodatki hrustljavo svinjine skorje boste dosegli popoln hrustljavo Topping za vsako jed pečenje!

Opomba: če ne jeste svinjine, pustite svinjine izpihe off in dvojni sir. Po času kuhar je končan, pustite pod pitovnih za nekaj minut, tako da lahko sir rjave in hrustljavo!

Nizka Carb casserole z squash in slanino!
Če ste ljubitelj enolončnice ta recept se bo vaš novi najljubši pečenje recept! To je pakiran z okusom in crunch, in majhen del gre dolgo pot. To je super za obrok prep ali metanje skupaj na zaseden weeknight uporabo karkoli ostanke mesa in veggies imate v hladilniku. Naj bo in nam sporočite, koliko vam je všeč spodaj v pripombah oddelku.