24 maja, 2020

Najnovejši keto Friendly McDonald ‘ s možnosti

By luc

Če jeste keto na proračun ali na cesti, se ne bojijo! McDonalds, največja svetovna hitra živilska veriga, ima več kot dovolj keto možnosti.

Ko slišimo McDonald ‘ s, mislimo o bratov McDonald, ki so izumili sistem montaže-line za hitrejše storitve. Na žalost, mislimo tudi na debele milkshakes, pomfri, in sezamovo seme buns, vendar to ni vse.

Hvaležen, McDonalds oferirati keto nagel živilo — ter veliko od tega! Samo zato, ker potujete ali imajo tesen proračun, vam ni treba zavreči vaše koristi hujšanje. Bomo sprehod skozi najboljše nizke Carb možnosti, da vas keto prijazno na McDonalds.

Splošne smernice
Preden greste divje na vaš najljubši ustzaliti zdravljenje, obstaja nekaj stvari, da bi se izognili, ne glede na to, kaj ste naročanje. Tukaj je nekaj pametnih specifikacij, ki jih boste vedno želeli, da se držijo keto prehrane.

Vsi burgerji bi morali biti brez Bunda. Bun sama po sebi ima 28 gramov ogljikovih hidratov.
Na podoben note, brez piškotov ali kolački.
Breaded predmetov, kot so hrustljavo piščanca ali Nuggets so podobno visoko Carb.
Naj vas ne zavede pijače brez sladkorja; so pogosto še vedno visoko v ogljikovih hidratov.
Reci “brez kečapa”. Prihaja na nekaj sendvičev, ne samo s strani krompirčka, in ima več sladkorja, kot bi lahko pričakovali.
Usmerjanje jasno od solatni prelivi, saj je večina šokantno visoko v ogljikovih hidratov.
Naročite vse solate brez croutons.
Preskoči francoski krompirček in vibriranje, ne glede na to, kako vabljivo.
Keto McDonald ‘ s zajtrk
Začnite dan na okusen način s keto McDonald ‘ s zajtrk! Samo Bodite prepričani, da sledite našim prilagoditve, da bo keto prijazna.

Tukaj je, kaj naročiti, ko gre za zajtrk sendviči in druge jutranje obroke.

Best keto zajtrk obrok na McDonald ‘ s
Če iščete veliko različnih možnosti zajtrka, ki vas bo v ketosis, McDonald ‘ s ste zajeti. Tukaj je tisto, kar vam priporočamo za polnjenje zjutraj nizko Carb obrok:

Triple zajtrk stack McGriddle (brez Rešeto torta): 7G neto ogljikovih hidratov, 56.5 g maščobe, 32g beljakovin.
To so v bistvu idealni makri za keto: visoko vsebnostjo maščob, zmerno beljakovin, in zelo nizko Carb. Če želite poskusiti keto zajtrk doma, tukaj je naš nasvet o tem, kako kuhati slanino.

Ti drugi zajtrk možnosti tudi dobro deluje:

Klobasa, jajce in sir mcmuffin ali McGriddle (brez angleški Kolaček ali Rešeto torta): 4G neto ogljikovih hidratov, 26g maščobe, in 15 gramov beljakovin
Bacon, jajce in sir Piškota (brez piškota): 4G neto ogljikovih hidratov, 13G maščobe, in 14g beljakovin
Big zajtrk (no Hash rjava ali piškota, dodamo slanino in sir): 4G neto ogljikovih hidratov, 34,5 g maščob, in 28g beljakovin. Če niste ljubitelj slanine, lahko vedno dodate v drugo klobaso Patty, umešana jajca, ali govejega Patty namesto tega.
Egg McMuffin (brez angleški Kolaček): 3G neto ogljikovih hidratov, 11g maščobe, in 12g beljakovin
V primeru, da ste bili sprašujete, vaše jutranje Bagel, žališče, ali pinjenec piškota ni na seznamu keto prijaznih živil. K sreči, veliko teh sendvičev držite brez kruha!

Kako naročiti keto iz McDonald ‘ s grafiko, ki prikazuje razlike med tipično naročilo in keto da
Keto zajtrk Drink možnosti
Nekateri tradicionalni zajtrk pijače lahko preseneti s svojimi Carb vsebine: pomarančni sok je skoraj 26g ogljikovih hidratov v skodelico, in polnomastno mleko vsebuje skoraj 12g neto ogljikovih hidratov v osmih unč.

McDonald ‘ s “brez sladkorja” kava arome lahko tudi vrgel vaš ketoza za zanko. Medtem ko je brez sladkorja aroma sama nič neto ogljikovih hidratov (samo 2g sladkorja alkoholov), vse v McDonald ‘ s ledeni kavi dodamo tudi smetano in mleko, ki lahko dodamo vsaj 9g ogljikovih hidratov na vašo pijačo.

Če ste res hrepenenje kavo pijačo s svojim keto zajtrk, držijo vroče, črne kave ali da ledeni kavi brez smetane ali mleka (in, po možnosti, brez arome ali sladilo, kot sladkorja alkoholi lahko včasih vplivajo na raven sladkorja v krvi).

McDonald ‘ s keto Friendly kosilo & večerja
S katero koli od naštetih možnosti, boste morali izbrati bunless burgerje ali sendviče. Vendar, če še vedno želite občutek sendvič, lahko zaprosi za ekstra Romaine, da bi bilo solato zaviti ali prinašajo nizko Carb tortilla namesto tega! Tukaj so najboljše elemente menija za keto v vsaki kategoriji:

Best keto Meal na McDonald ‘ s za kosilo ali večerjo
Če iščete polnjenje combo obrok, tukaj je tisto, kar bi lahko, da bi dobili nekaj sorte in strani, preveč:

Dve Mcpodvoji (brez Bun ali omako), Side solata (kremna ranč omaka namesto jutranje), in strani majoneza: 10g neto ogljikovih hidratov, 54g maščobe, in 18g beljakovin.
Ta obrok je okusna, polnjenje, in ti makri so super za keto dieters. Samo se prepričajte, da bi ranču omako, ne jutranje, ki je 12g ogljikovih hidratov.