24 maja, 2020

Najboljši keto Taco Bell naročila

By luc

Tri keto Taco Bell možnosti in kako naročiti!
Vzemite izlet po vaši Fast hrana spomin pasu in da nekaj keto Taco Bell. Moke tortilje in riž niso potrebni, ko gre za oprijemalne hitro, mehiški obrok. Obstaja nešteto keto hitre hrane možnosti tam in Taco Bell je nekaj okusno keto prijazne obroke ponuditi.

Prilagodite vaš keto Order
Taco Bell je odprt za menijske spremembe. V bistvu, vas vabimo, da “prilagodite” vse elemente na njihovem meniju, tako da ne bojte se, da se ustvarjalno z vašim naročilom.

Kako dodati maščobe za vse keto Taco Bell Meal
Razrezane sir
Kislo smetano
Omake z nizko Carb
Guacamole
Keto prijazne omake
Kremna jalapeno omaka-1g Carb
Guacamole-1g neto Carb
Nacho Cheese omaka-1g Carb
Kremna Chipotle omaka-0g Carb
Avokado Ranch-1g Carb
Začinjen Ranch-1g Carb
Rdeča omaka-2g Carb
Kaj se izogibajte
Fižol
Fritos
Krompir
Začinjen riž
Črni fižol
Taco lupine in tortilje
Nachos
Tri delicious keto Taco Bell naročila moraš poskusiti
1. mini skillet Bowl
Naročite mini skillet Bowl, vendar zamenjajte krompir z mesom po vaši izbiri. Up maščobe z nekaj guacamole, ekstra sir, ali kapljico katere koli nizko Carb omake. Ta obrok stane približno $3,45.

Bowl: jajca, zrezek, sir cheddar, kislo smetano, guacamole, kremasto Chipotle omako.
Kalorije: 490, Fat: 46g, protein: 14g, ogljikovih hidratov: 6G, fiber: 1g, neto ogljikovih hidratov: 5G

2. Fiesta Taco solata s piščancem
Order Fiesta Taco solata in prosi za brez fižola, brez riža, brez lupine, in ne red Stripes (čipi). To zagotavlja, da je vaša solata napolnjena s samo dobre stvari-solata, sir, piščanec, kislo smetano, paradižnik in salsa. Ne pozabite dodati kokakol, če želite več maščob. Ta obrok stane približno $5,95.

Bowl: solata, piščanec, sir cheddar, kislo smetano, guacamole, paradižnik, salsa.
Kalorije: 210, Fat: 9g, ogljikovih hidratov: 10g, protein: 21G. Vas prosimo, da sub začinjeno govejega mesa za piščanca.

3. moč menu Bowl
Moči ki gre gor s a keto prevod od sila jedilnik torilo. Izpusti riž in fižol in ti si ostal z visoko vsebnostjo maščob, visoko beljakovin keto Taco zvonec kosilo. Dodali smo solato in slanino za več volumna. Sperite z vodo ali katero koli dieto sode na voljo za nakup. Ta obrok je približno $5,65.

Bowl: solata, razrezane piščanca, cheddar sir, slanino, kislo smetano, guacamole, slanina, avokado Ranch omaka. Kalorije: 330, Fat: 24g, protein: 21G, ogljikovih hidratov: 8g, fiber: 2g, neto ogljikovih hidratov: 6G.

Keto hitre hrane možnosti
Zapomni si, hitra hrana je še vedno hitra hrana. Veliko časa je narejen z veliko nizko kakovostnih sestavin, kot rafinirano rastlinsko olje in predelan sir. Keto Taco Bell je odlična možnost, ko ste na cesti ali v naglici, vendar nič ni tako okusno ali kot hranljivo kot naše domače Mehiški recepti.

Mehiški razrezane Chicken
Low-Carb Tortillas
Piščančje enchilada casserole
Oglejte si našo polno keto Fast Food video za naše top pet priljubljene.