24 maja, 2020

Kremna špinača Chicken florentinski

By luc

Nekateri recepti so hitro bič gor in doma teče vsakič, in to Chicken florentinski recept preveri obe škatli. To oplemeniti dolgočasno piščančje prsi in vljudno špinača v večerjo celotno družino bo ljubezen. Oglejte si video recept, da vidite, kako je narejen korak za korakom.

Quick keto večerje
Ko ste imeli naporen dan in vse, kar želite storiti, je bič gor hitro keto večerja prva stvar, ki bi morala priti na misel je smetana omako. Naše najljubše visoke maščobe omake za hitre obroke so ponavadi narejene iz težke smetane ali konzervirane kokosovo mleko. Nato lahko dodate vse meso, veggies in začimbe in boste imeli enostavno keto večerjo v manj kot 30 minut!

Naredite enostavno osnovo
Enostavna baza je vse, kar je hitro bič gor in nekaj, kar lahko dodate prelivi in/ali polnjenje. Nekateri primeri so:

Baza dušene veggies,
Piščančja skorja pizza, ali
Mešanica težke smetane, mletega česna in masla segreto skozi v velikem skillet (naš osebni najljubši)
Za ta recept gremo pot kremasto bazo, v kateri lahko piščanec kuhati skozi brez izsuševanja. To je tudi enostavno dodati v kateri koli zelenjave, ki jo želite za dodatno teksturo in prehrano in gremo pot špinače ne samo zato, ker je kuharji navzdol res hitro, ampak zato, ker dodaja subtilno okus svežih zelenicah!

Uporabite minimalno sestavine
Zaradi osnove pa tako popustljiv in kremasto lahko obdržite sestavine minimalno. Mi ne samo hranijo minimalno, ampak tudi zelo tradicionalna za to enostavno florentinski recept s piščancem in špinačo! Vodenje Add-ins minimalno, kjerkoli od dveh do treh, kot smo storili tukaj vam omogoča, da uživajo okuse, da vsaka sestavina prinaša jed.

Razpis piščanca, sveže špinača in kombinacija težke smetane, svežega mletega česna in splash belega vina dopolnjujejo drug drugega popolnoma. Nekaj, kar smo se odločili, da ne uporabljajo, vendar je mogoče enostavno dodati je ksanthan gumi ustvariti debelejši bazo. Edina stvar, ki sem previdnost s to sestavino se dogaja čez krov. Malo gre daleč!

Dvojna serija za ostanke
Če ste kuhanje nekaj tako okusno kot nizko Carb piščanca florentinski potem boste morda tudi dvojno serijo za ostanke jutri. Ker sestavine, kuhamo čas in čiščenje so vse minimalno podvojitev recept bo zagotovila popoln obrok prep za preostanek tedna. Prav tako reheats dobro, vodenje piščanca razpis in okusi močne!

Velik litega železa skillet napolnjena s piščancem in špinačo florentinski z leseno žlico v njej in krožnik piščanca in špinača florentinski razreže z nožem in vilice, stran črnega popra in česen žarnica
Iščete več Easy večerje?
Enostavna je naša specialiteta. Vsi imamo zaseden življenja in večino delovnih dni Iščemo nekaj hitro bič gor s celih sestavin, tako da nam ni treba zateči k sprejeti. Nekatere od naših najljubših obrokov za bič gor so:

Keto Chicken stegna v praženi rdeči poper omaka
Keto Chicken Saag seznanjene z našimi Low Carb naan, in
Nizko Carb Grits s Blackened kozice
Daj jim poskusiti ta teden. Nikoli ne veš, kateri lahek keto večerja bo postala vaše družine novih najljubših iti za zaseden weeknights!

Ta Chicken florentinski recept je kremasto, krepko in preoblikuje dolgočasno piščančje prsi in vljudno špinača v okusno večerjo vsakdo bo ljubezen!
Recept je mogoče hitro dodati MyFitnessPal-iskanje “KetoConnect-Chicken florentinski”