24 maja, 2020

Keto Wawa | Keto hitre hrane možnosti!

By luc

Večerja za eno
En vikend, medtem ko je bil Matt stran sem dal v veliko časa za izdelavo novih receptov in videoposnetkov. Za mene lepo zdravljenje je hitro hrano, tako sem mislil, Hej, zakaj ne bi “večerja za eno” keto Fast hrane izlet v Wawa. Matt ni nikoli imel, niti je res navdušen nad idejo črpanja plina in nato hoja v priročno shranjevanje in nakup obrok iz njihovih deli števec. Jaz, po drugi strani, ne bi mogla živeti brez Wawa poceni plina ali okusne hrane!

Moj obrok
Čeprav Wawa je neverjetno hrano čez krov ni veliko keto možnosti. Vendar pa je moja najljubša hrana tam samo tako se zgodi, da se zelo keto prijazno-piščančje solate! In, čeprav je morda težko verjeti, da je kakovost 5 zvezdic vreden. Solata ima velike kose piščanca, odlično razmerje zelena do piščanca, gobs od Mayo in preproste, vendar okusno začimbe!

Prav tako vam velik del (3 scoops). I top piščančje solate na posteljo solate s sirom, kumare, čebula, oljčno olje in potresemo soli in poper. To je moja popolna po črpanje plina obrok, in nikoli ne razočit.

Prehrana in več možnosti
Kaj imam rad o tem obroku je, kako maščobnih je, ampak kako zdrav se počuti! In to je težko priti na hitro hrano spot. Obrok sem naročil in prehrane na njej je:

Zdrob: Chicken solata, solata, kumara, čebula, Peper Jack sir, in oljčno olje
Kalorije: 720
Fat: 60gramov
Ogljikovi hidrali: 8gramov
Fiber: 0gramov
Beljakovine: 70gramov

Čisti ogljikovi hidrali: 8gramov
Nekateri od vas morda ne ljubiš piščančje solate toliko kot jaz in da je v redu, ker ko dobiš delikatesno skledo obstajajo možnosti, ki presegajo možnosti! Prav tako lahko dobite jajčne solate ali tuna solato, ki imajo 8g in 12g neto ogljikovih hidratov stati sam, respectively. Prav tako lahko dobite deli mesa na vašem deli skledo, ki bi zmanjšal na ogljikovih hidratov bistveno, ampak tudi eno maščobo. Dodajanje oljčnega olja in sira je vedno odlična izbira!

Žal, oni dont ‘ življati poljuben svinjina skorja v svoj velik odkrušek izbira, šele oni delati življati drugi naprej teči predkupna pravica, kot na primer oprtnik od dva trd kuhana jajca ter zelena ter arašidovo maslo! Če živite v bližini Wawa in ali so zdaj zainteresirani za uživanje tam, ki temelji na mojem video hehe, lahko vedno iti na njihovo spletno stran in odjaviti prehrana pred naročanje!