24 maja, 2020

Keto nakupovalni seznam | Best Amazon kupi!

By luc

Šli smo nazaj skozi našo zgodovino Amazon in zbrati končni keto nakupovalni seznam, ki zajema naše najpogosteje kupljene in uporabljene sestavine v preteklem letu! Mi pogosto dobili vprašal, kaj je treba nekaj bogatimi v naši omari in hladilnik za Ketogenic prehrane, zato smo ugotovili, da bi lahko najbolje odgovoriti na to s prikazom vaše v naši YouTube video spodaj in pripravo seznama na naši hrani blog za vas, da reference, ko ste na tem, da preverite na Amazon in so prepričani, če ste dodali vse, kar je na vaš voziček!

Kaj Low Carb izdelki DO smo vedno Buy?
1. dodatki

MCT Oil: Radi bi se prepričajte, da naše MCT Oil je odprta formula (ne lastniška mešanica), tako da vemo, koliko C8 in C10 smo dobili v vsaki steklenici.
Zip fizz: to je velik Pre-vaja in intra-vaja dopolnilo z 950mg na steklenico in 200mg kofeina. Naš najljubši okus je modra malina.
Magnezij: radi imajo ta dodatek na strani in ga vzamemo občasno pred spanjem za boljšo noč spanja.
L-Theanine: to je dopolnilo vzamemo vsak dan z našo jutranjo kavo. To sinergizes s kofeinom, da vam pomaga osredotočiti in biti bolj produktivni.
Levcin: to je najpomembnejša aminokislina, ki vam pomaga graditi mišice. To okus res slabo, vendar ob tem na svoj ‘ lasten pred ali po vadbi lahko zagotovi, da ste dobili pravico hranil za sprožitev sintezo beljakovin.
Isopure protein: vedno imamo kad piškotkov in smetane, naš najljubši okus, na strani dodati recepti, maščobe bombe in napitke in mi je všeč, ker ima 0 ogljikovih hidratov!
Muscle fest protein: to je veliko beljakovin sirotke možnost, da je cenejši v ceni, vendar še vedno okus super.
Vegan protein: smo eksperimentirali z mnogimi različnimi beljakovinskimi praški in ugotovila, ta protein v prahu, ki se najboljši veganska možnost za ljudi, ki ne prenašajo mleka in mlečnih izdelkov!
Kolagen peptidi: ni treba imeti, ampak super, da dodate na kavo ali napitke, ko iščete nekaj prostornine in okusa. Če ste bolj všeč Megha in radi dodali čokolado za vse, poskusite Perfect keto čokolada kolagena!
COD jetra Oil: nekaj novega smo začeli vključiti v našo dieto zdaj, da delamo več mesa na dieti. Ni obvezno, ampak radi pijemo 1 žličko na dan!

Obstaja veliko nizko Carb izdelkov, ki smo vedno kupujejo, da poskrbite, da bomo dobili vse hranilne snovi, ki jih potrebujemo v času od keto prehrane! Tukaj je seznam izdelkov, ki jih vedno kupujejo!

2. pecilni sestavine

Pridobite brezplačno E-Cookbook!
Kokosovo moko: to je naša najljubša nadomestek moke za uporabo zaradi svoje visoke absorbbency. Bolj vpojne moke manj od tega, kar potrebujete! To je odlična možnost za tiste, alergični na mandljev moko.
Mandljev moka: naša druga najljubša nadomestek moke za uporabo in jo naredi popolnoma mehko in Chewy čokolada čip piškotek! Najcenejši smo našli v Costco.
Ovseni fiber: ovseni fiber ima velik okus ovseni brez vseh ogljikovih hidratov. To je odlična možnost za peko za tiste, alergični na vse matice (kokosa vključen).
Psyllium Husk Powder: Psyllium je razlog, nizko Carb kruh je mogoče-smo uporabili to, da bi naan, pizza testo, in nizko Carb večerja zvitki!
LAN Meal: to je odlična možnost za upping vlaken v pečen blaga.
Zlati LAN Meal: to je naša prednostna LAN obrok za uporabo, ker ima vžigalnik, toastier okus!

Obstaja veliko nizko Carb izdelkov, ki smo vedno kupujejo, da poskrbite, da bomo dobili vse hranilne snovi, ki jih potrebujemo v času od keto prehrane! Tukaj je seznam izdelkov, ki jih vedno kupujejo! Tukaj je seznam pecilni sestavin, ki smo vedno kupujejo za keto!
3. Low Carb sweeteners

Liquid stevia: to vsakodnevno uporabljamo v naši kavi in ga uporabite tudi v veliko pečenega blaga in nočnih skodelic torte! Steklenica za 8 oz bo trajala več kot leto dni.
Eritritol: mi vedno kupujejo zrnat eritritol, ker je cenejši in jih je mogoče enostavno pulzirajo v slaščičar z uporabo kave ali Spice mlinček.
Obstaja veliko nizko Carb izdelkov, ki smo vedno kupujejo, da poskrbite, da bomo dobili vse hranilne snovi, ki jih potrebujemo v času od keto prehrane! Tukaj je seznam izdelkov, ki jih vedno kupujejo! Tukaj je seznam nizko Carb sladila, da smo vedno kupujejo!

4. Low Carb čokolade

Kakav v prahu: vedno smo to v naši hiši in ga uporabljamo toliko (smoothies, sladice, vrč pogače, vroča čokolada), da smo ga kupili v razsutem stanju na Amazon. Vendar pa je to mogoče enostavno najti v pecilni del vaše trgovine.
Lily ‘ s čokolada Chips: mi ne vedno teh na strani, vendar so dobri za vse vaše čokolade sladica recepti in sladkana s stevia. Prav tako lahko enostavno najti te v vaši najbližji Cela Foods.
Cacao Nibs: mi ljubezen teh malo ugrizi za upping naše maščobe in dodal nekaj crunch za sladice in smoothies. Prav tako so super, da jedo navaden kot prigrizek.