24 maja, 2020

Keto KFC | Keto hitre hrane možnosti!

By luc

Cestni izlet
Tam je bilo veliko govori okoliških KFC v našem domu in ali ne bi morali poskusiti. Rekel sem Matthew so imeli piščanca na žaru, vendar ni bil prepričan, če je bilo leto ali samo enkrat v nekaj časa, kot je McRib! Odlična priložnost je nastala na naši peklenski 13-urni izlet v TN nad praznik zahvalnosti, v katerem smo ugotovili, če je piščanec na žaru je bilo leto kroga.

Mi hranijo prigrizki na minimum, ker je vedel, kako enostavno je priti zaviti v vožnji in jedo, zato smo se ustavili za večje obroke. Po prehodu približno 10 različnih znakov hrane s skoraj vse iste hitre hrane ustavi na njej, razen za občasne, kot so “Shoney ‘ s,” smo se odločili, da samo dol in kramp. In Yup, si uganil, smo zadeli KFC pogon skozi!

Keto Fast Food: KFC kakovost hrane

Mi kept to prepost z pridobivanje 8-košček na žaru piščanec vedro ter velik zelen fižol. Bili smo srečo, da Čvoruga nekaj masla paketov do vsebnosti maščob na zeleni fižol. Piščanec je bil dober, morda celo super. To je bil definitivno dober na cesti keto možnost in užiten, medtem ko dirivng! Bilo je začinjeno dobro, piščanec je vlažno in imamo tudi dva kosa vsakega, noge, stegno, prsi in krila.

Godalni fižol je bil Gnjecav. Pravzaprav, so bili bolj kot razpadati. Imeli so definitivno pivovarstvo v nekaterih zeleni fižol juho kopel ves dan in noč, preden smo dobili naše roke na njih. Na splošno, čeprav so bili zelo dobri in dobro seznanjeni s piščancem.

Should vi iti k KFC zakaj A keto nagel živilo predkupna pravica?
Morda ste še vedno skeptični in to je popolnoma razumljivo. Če želite resnično razčlenitev in pogled v KFC kot keto Fast Food možnost, kot tudi naše potovanje Oglejte si naš video spodaj!

Prehrani

Dve stegna: 260cals, 17g maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaken, 27g beljakovin
Dve prsi: 360cals, 13G maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaken, 53g beljakovin
Dve Drumstick: 130cals, 6G maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaknin, 19g beljakovin
Dve Wings: 130cals, 7G maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaken, 16g beljakovin
Veliki stročji fižol: 90cals, 0g maščobe, 17g ogljikovih hidratov, 10g vlaknin, 5G beljakovine
Skupaj: 970cals, 43g maščobe, 17g ogljikovih hidratov, 10g vlaken, 129g protein NC: 7G