24 maja, 2020

Keto kava torta | 3G ogljikovih hidratov!

By luc

Kava torta je popoln zajtrk in sladico hrane. Morda ne boste seznanjeni z Drake ‘ s Coffee pecivo, vendar so mini Kolaček kave pecivo in napolni moje otroštvo z veseljem! Hotela sem, da poživi moje otroštvo najljubši z odraslosti najljubši twist, ki je, kako smo ustvarili to korenje torto keto Coffee Cake. To je kot nalašč za zajtrk, opoldan prigrizek ali celo počitnice!

Low Carb sladice
Veliko ljudi nas sprašujejo, zakaj smo tako veliko sladic recepti, in resnica je povedal, da smo našli v zadnjih nekaj letih, da je tisto, kar ljudje želijo! Seveda, lepljenje na cela živila in rezanje iz kaj predelano ali enostavno, da se prepustite, kot so sladice je verjetno idealno, da ni vedno mogoče ali trajnostno.

Hočeš, da je to prijetno, življenje dolgo način življenja, in tudi sladice je v redu. Nekatere od naših najljubših so:

Oljčno olje torta (radi sub v maslo za oljčno olje včasih!)
Nizka Carb borovnice kolački
Keto kolačev piškotke (so okus kot pecan sandies)
Rezina keto torto kave na belo ploščo z obrito korenje, skodelica za kavo in preostali del keto kavo torto v ozadju
Make vlažno torto vsak čas
Kombinacija mandljev moke in kokosovo moko je tisto, kar vam popolnoma uravnotežen, vlažno vsakič, torto. Razmerje je običajno 4 do 1, kot majhno količino kokosovih moke je ravno dovolj, da bi torto gosto in preprečuje, da razpada. Kot delate več z nizko Carb moka boste izvedeli odlično razmerje in kdaj uporabiti katero.

Kava torta mora biti vedno tako vlažno in gosto, kot je mogoče, kar je tisto, kar naredi višjo mandljev moke za kokosovo moko razmerje kot nalašč za ta recept. Ta torta je prav okoli 6 do 1 razmerje, ki je bolje za torto, medtem ko je kruh hlebec kot naš keto česen kruh je bližje 4 za 1 razmerje. Ne bojte se igrati okoli s svojimi sestavinami!

Crumble
Ko je vaš peko nekaj z prehiteli, kot je ta recept ali naše nizko Carb buče svež, vodenje oči na prehiteli, ko je peko bistvenega pomena. Zažgana mandljev moke lahko uniči popolnoma sladico, tako da tukaj je nekaj nasvetov:

Blizu
Pečemo pri nižji temperaturi za več časa. In poskrbite, da boste pozorni na to, da ne gorijo.
Ne pretiravam s Topping. Želite končati s pesek, kot so doslednost, vendar pretiravali lahko privede do stopljenim maslom in paste, kot so doslednost.
Bodite ustvarjalni s svojim prehiteli. Dali smo vam popolno bazo, vendar vas prosimo, da dodate v sesekljan ameriških orehov ali orehi za malo crunch.
Naj bo cool
Omogoča vaš Desert, da se ohladi pred odstranitvijo ali prenos je bistvenega pomena za peko keto sladice. Naučili smo se precej zgodaj, da če keto sladico ne pravilno ohladi, da bo sesulo in razbiti narazen, vključno s tem keto kavo torto. Za kaj velikega v velikosti, kot torto ali hlebec, si ne bi dal vsaj 15-20 minut za počitek pred prenosom in služijo. Če ste izdelavo manjših delov, kot so piškotki ali kolački, boste dobili malo več manevrway, ker 5-10 minut počitka je treba storiti trik!

Narezan keto kavo torto v ponev torto s skodelico kave na desni in vilice in rezino keto kavo torto na krožnik na levi
Keto kava torta za zajtrk!
Jajca so vedno iti za zajtrk, ker so enostavno in polnjenje, ampak kaj pa, ko se naveličaš jedo isto staro stvar? No, rabiš spremembo in ta keto kava torta je popoln način, da se to zgodi. Lahko pečemo eno v nedeljo in ga pripravljen za teden pred nami. Mogoče celo narediti dve in zamrzniti enega ali bi bilo delo deliti!

Naša najljubša Holiday recepti
Ta keto kava torta bi bila kot nalašč za vse počitnice v letu. Prvi, ki pride na misel je velika noč, ampak jaz bi verjetno, da je to za zahvalni dan in božič-to je, da je dobro! Iščete več

Zahvalni:

Low Carb Bučni kruh
Bučna Kolač od sira Cupcakes
Fudgy keto Brownies
Božič:

Oreh Snowball piškotki
Keto medenjaki torta
Keto maslo torta
Bodite prepričani, da preverite naše sladice oddelek na naši hrani blog za več receptov!

Ta keto kava Cake je odlična mešanica gosto korenje torto in vlažno torto kavo brez vseh ogljikovih hidratov in sladkorja!
Recept je mogoče hitro dodati MyFitnessPal-iskanje “KetoConnect-keto kava Cake”