24 maja, 2020

Keto Boston Market možnosti

By luc

Keto Boston Market-kaj je naše možnosti?
Ne morem več zanikati moje ljubezni do bostonske tržnice. Jaz bi veliko raje odreči Miley (naša mačka), kot odreči popolnoma začinjeno in razpis tri kos temno z dvema stranema in koksa nič. Včasih sem se odločijo za pol piščanca (samo. 50cents več), ampak moje strani vedno ostanejo enake-svež stročji fižol in sveže rezano Cezar solata polite v maščobni preliv! Let ‘ s raziskati naše možnosti za keto Boston Market potovanje!

Da bi stvari še bolje, makre na tem obroku videti bolj kot doma kuhano obrok kot keto Fast Food obrok. Kakovost hrane je tudi doma kuhano vreden. Zeleni fižol niso Gnjecav, kot če bi bili kuhani pred petimi urami in sedel v zeleni fižol juho pod grelno svetilko. Cezar solata je velik crunch, da ga in piščanec je vedno vlažno in popolnoma začinjeno. Če bi lahko fit eno od teh ogromnih peči rotisserie jih uporabljajo v moji hiši jaz bi dobil eno v srčni utrip.

Makre
Oglejmo si natančno razčlenitev. Matthew in jaz v bistvu dobil isti obrok, razen za naše meso. Dobil je purana, ki je tudi vedno vlažen, in sem dobil tri kos temno.

Tri kos temno: 300cals, 16g maščobe, 1g ogljikovih hidratov, 0g vlaknin, 37g beljakovin
Turčija: 230cals, 6G maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaken, 43g beljakovin
Stročji fižol: 90cals, 5G maščobe, 7G ogljikovih hidratov, 3G vlaken, 1g beljakovin
Caesar solata: 210cals, 18g maščobe, 0g ogljikovih hidratov, 0g vlaknin, 4G protein
Obrok Megha ‘ s Total: 600cals, 39g maščobe, 8g ogljikovih hidratov, 3G vlaken, 42g beljakovin, 5NC
Matt ‘ s Meal skupaj: 530cals, 29g maščobe, 7G ogljikovih hidratov, 3G vlaken, 47g beljakovin, 4gNC

Vse keto na Boston Market
Možnosti so nekoliko omejene na Boston Market, vendar je zelo enostavno sestaviti ugleden keto obrok. Vsepovsod ‘ vse keto prijazen v Boston trg ter svoj ‘ ujemati se Carb štetje:

Turčija prsi: 0g
Rotisserie Chicken: 0g-1g
Caesar solata: 1g (no Croutons)
Sveža kuhana zelenjava: 4G
Zeleni fižol: 4G
Špinača artičoke dip (no krekerji): 5G
Entree Caesar solata (no Croutons): 5G
Goveja omaka: 2g
Perutnina omaka: 2g

Boston trg: rotisserie strokovnjaki?
Če povzamemo Naš izlet gor mislim, da zadostuje, da rečemo, smo videli, smo jedli, smo osvojili. Ampak, ne ustavi se tam. Odgovorili smo tudi na najpomembnejše vprašanje vseh… Ali so res “rotisserie Chicken strokovnjaki?” Če želite izvedeti, da potovanje v Boston Market z nami!

Druge velike možnosti so Turčija, mešana zelenjava ali Cezar solata Entrée! Če želite popolno razčlenitev makro vseh svojih obrokov možnosti, ki jih lahko najdete tukaj!