24 maja, 2020

Keto alkohol | Vse, kar lahko & ne more piti

By luc

Going nizko Carb je lažje kot kdajkoli prej zahvaljujoč keto sladice, nove možnosti arhiviranje, in keto alkohol. Ali ste tekoč ven za srečno uro s prijatelji ali samo ob pijači z večerjo, obstaja nešteto keto alkohola možnosti, da izbirajo iz

Vendar pa obstaja nekaj stvari, ki jih morate vedeti, preden zaprosite za koktajl menu. V tem položaju, bomo pokrivajo najboljše in najslabše keto alkohola možnosti, in seveda, pustite z nekaj preprostih receptov, da bi doma.

Preden začnemo, spravimo znanost s poti. Več razumete ketoza, lažje bo, da bi pametne odločitve.

Keto in alkohol: znanost
Keto alkohol, kot so trda tekočina in žgane pijače, kot rum in vodka, ne bo vas iz ketoze, vendar pa lahko vplivajo ketoza in izgorevanje maščob.

Jetra uporablja energijo iz maščob za proizvodnjo ketonov, vendar v prisotnosti toksina, kot so alkohol, jetra morajo vstopiti detox mode. To bo prehod na uporabo alkohola za energijo v prizadevanju, da proizvajajo ketoni in znebiti vaše telo strupene snovi. To pomeni, da boste še vedno v stanju ketoze, vendar ne boste več kurjenje maščob za gorivo.

Pomembno je omeniti, da alkohol ni brez kalorij niti. En gram alkohola vsebuje sedem kalorij, tako tehtajo vse prednosti in slabosti pred prehodom naprej.

Keto alkohol tolerance
Ko greš ven za pico in pivo s prijatelji, ogljikovih hidratov iz pice dejansko absorbira nekaj alkohola v krvni obtok, kar je povzročilo počasnejši buzz. Na keto prehrane, ne bo toliko glukoze v krvnem obtoku, kar pomeni, da je alkohol glave naravnost v jetra, ki se obdelujejo, kar je veliko hitrejše zastrupitve.

To je običajno, da imajo nižjo toleranco za alkohol na keto prehrane in mnogi ljudje ugotovijo, da potrebujejo za omejitev njihovega vnosa alkohola ali da stvari počasi.

Hangovers iz keto alkohol
Če menite, da so mačka slabše na keto, imaš prav. Tako keto prehrane in alkohola imajo diuretični učinek na telo, kar pomeni, da bi telo izpirajte vse svoje shranjene vode. Zdravo, dehidracija.

Kot keto Dieter, veš pomen elektrolitov za stvari, kot so možgani megla, energije, in mišični krči, vendar pa bodo tudi pomagali pri hangovers. Priporočamo dopolnitev z nekaj elektrolitov pred in po tem, ko pijete alkohol, da se zagotovi, da ostanete hidrirani.

Če ste še vedno zaskrbljeni mačka in iščejo za zmanjšanje stranskih učinkov, porabijo nekaj dodatnih ogljikovih hidratov pred pitjem. Extra ogljikovih hidratov bo oviralo ketozo, vendar je kompromis, ki ga lahko odločite, da bi.

Keto alkohol možnosti
Naslednji duhovi so nič-Carb, zaradi česar so dobre možnosti za keto prehrane. Samo ne pozabite, da niso nič kalorij, in če ste jih mešanje, poskrbite, da izberejo brez sladkorja možnosti.

Vodka
Rum
Tequila
Gin
Viski

Scotch
Keto alkohol mešalniki
V baru ali restavraciji, boste najverjetneje mix z dieto soda ali vodo, ko pa ste zabavni doma, obstaja nešteto peneče vode in keto mešalniki, da izberejo.

Prehrana cola
Prehrana Sprite
Voda/soda voda
Peneče ledu
La Croix
Bubly
Mi uporabljamo Zevia mešalniki, da bi nekatere od naših najljubših keto koktajli. Najdete jih lahko v večini supermarketov ali na spletu.

So koktajli keto?
Večina koktajlov bo vsebovala sladkorje in preprost sirup za okus. Pojdimo čez nekaj priljubljenih pijač in kako jih lahko spremenite za keto.

Klasični koktajli
Gin in Tonic: Ta preprosta pijača, narejena s samo gin, tonik vode, in apno klin je dejansko precej visoka v ogljikovih hidratov. To je običajno, da zmedejo tonik vode z vodo soda, vendar so res precej drugačna, ko gre za vsebnost Carb. Soda voda je nič-Carb, medtem ko je tonik vode 33g ogljikovih hidratov na 12 tekočine unč! Zamenjava za gin in soda.

Staromodno: tradicionalno je z Bourbon, bitters, sladkor, in nekaj soda vode, vendar lahko izpustite sladkorja kocke ali swap za nekatere eritritol in pijača bo veliko nižja v ogljikovih hidratov. Prav tako lahko poskusite ta recept, ki uporablja menih sadni sladilo.

Mojito: do sedaj, morate biti ulov na. Swap sladkorja za vaš najljubši keto sladilo in imaš nizko Carb cocktail. Enako velja za Mojito, ki z rumom, soda vode, in Mint. Preizkusite to različico keto!

Fancy in Fruity
Margarita: značilno je, da z oranžno liker in preprost sirup, večina Margarite pridejo na okoli 28g ogljikovih hidratov na obrok. Naročite tekilo z klubsko sodo in apnom klin namesto, ali bi svoje keto Margarita doma.

Daiquiri: sladkor, apno, rum in je vse, kar potrebujete, da bi to tropsko zdravljenje. Z lahkoto lahko zamenjate sladkor za keto prijazno sladilo, kot to počnejo v tem nizko Carb recept.

Whisky Sour: identifikacija sestavina v viski kislo je jajce bela, ki je na lastno, je keto prijazna, vendar ne v kombinaciji s preprostim sirup. Namesto tega poskusite s tem keto Whisky Sour.