24 maja, 2020

Kako naročiti nizko Carb na Panda Express

By luc

Današnji gost post je od Ryan Luedecke, ki delnice praktične nasvete za nizko Carb, ki živijo na svoj blog → g. SkinnyPants. Ryan je trenutno na misiji, da bi jedli nizko Carb keto na top 30 hitro prehranjevalne verige v Združenih državah Amerike. Njegov zadnji stop je bil na Panda Express.In to delovno mesto, boste izvedeli, kako naročiti nizko Carb keto na Panda Express in dobili polno za manj kot 10 $. lahko dobite tudi po meri 21 postavko Panda Express nizko Carb meni, da Ryan uporablja za načrtovanje svojih naročil za to delovno mesto. To je odličen vir za vsakogar, ki želi vedeti, katere predso so najbolj keto prijazno. # # #Howdy! Ryan tukaj. To je stop #23 na moj nizko Carb hitro hrano izziv. Za vsako hitro prehranjevalno verigo ocenim:

Razpoložljivost nizko Carb prednjih (manj kot 20 neto ogljikovih hidratov).
Satiety nizko Carb prednjih.
Cena nizkih tovorov Carb.
Okus nizke ogljikove hidrate.
Naročanje izkušenj.
V naglici? Zaslužiti svoj Panda expres pritličen Carb jedilnik nedoločni zaimek-pager če hočeš zagledati poln macros ter prehranski določljiv zakaj 9 najnižji Carb predjedi v Panda expres (< 16 točka ogljikovih hidratov vsakteri).

Panda Express se opisuje kot hitro casual Kitajsko restavracijo. Zveni prav. Ker sem dosledno razočaran s samopostrežnim-style Kitajske hrane in ne jedo riža, nisem bil na Panda Express v več kot 10 let. Still, jaz sem navdušena, da se vrnete, saj je to prva Kitajska restavracija sem obiskal na hitro hrano izziv doslej. Moj dodanim pričakovanja so, da bodo imeli preveč paniranje na mešamo ocvrte meso, močno Posladkane omake, in prednike fluffed w/zahrbten visoko Carb veggies kot korenje, baby koruza, & vodni kostanj. I napovedati, da bom morali loviti in Peck okoli nekaj visoko Carb sestavin, da ostanejo v mejah moje tipične keto makre. Poglejmo, če me lahko presenetijo.

Splošne Ocene
Panda Express je nizka Carb izziv, saj predstavljajo več možnosti, ki izgledajo nekoliko keto prijazno, vendar so skrite ogljikovih hidratov, kar pomeni, da je treba jesti v zmernih količinah. In sovražim zmernost. Ne morete posebnega reda, ker je vse vnaprej izdelane in vroči ala carte v bife linijo. Imajo več različnih možnosti velikosti, da (krožnik, skledo, in mala/med/velika ala carte), ki dodatno otežuje nalogo lepljenje na vaše makre. Lahko Cobble skupaj polnjenje obrok z manj kot 20 gramov ogljikovih hidratov, vendar ne bo videti podobno kot Kitajske prazniki ste se navadili, ko ste bili mainstream jedec.

Nizka Carb prijazna-ni res, žal.
Nizka Carb predjedi na meniju-da. Na žaru Teriyaki piščanec in na žaru Asian Chicken so 8 neto ogljikovih hidratov in 300 kalorij. Imajo tudi 7 več tradicionalnih kitajskih prednikov, ki so zmerno nizko Carb od 10-15 neto ogljikovih hidratov in 200-300 kalorij.
Satiety nizko Carb prednje-povprečje. To nekoliko težko oceniti, ker ponujajo različne velikosti plošče, sklede, in jed posode. Na splošno, čeprav, lahko dobite v celoti za manj kot $10.
Okus nizko Carb prednjih-nad povprečjem. Večina predjedi sem naročil so okusne, čeprav veliko okus prihaja iz sladkorja. Nekaj prednikov je bilo preveč vljudno.
Cena/vrednost nizkih tovorov Carb – povprečje. Težko je oceniti zaradi različnih velikosti prednikov.
Izkušnje pri naročanju – nadpovprečno. Oba krat sem šel v Panda Express strežniki so bili prijazni in je po svojih najboljših močeh odgovoriti na moja vprašanja. Prav tako so mi pomagali strukturirati moje ukaze, da bi dosegli najboljšo možno vrednost. Za hitrost, ne morete premagati njihovo hitro gibljejo Concierge-style bife linijo.
Panda je še ena restavracija, ki predstavlja dobro smislu “zdrave” možnosti na njihovem meniju (imenovano Smart Wok), vendar zmotno meni, da “zdravo” samo pomeni nizko kalorično. Niso hip na nevarnosti sladkorjev & ogljikovih hidratov… Še. Kar pomeni, da od 25 + različnih živilih boste videli v svojem samopostrežnem, samo 5-7 bo nizka Carb dovolj, da se šteje. Ne smemo se zadrževati na tistih stvareh, ki jih ne moremo pojesti, ampak proslavljamo nekaj stvari, ki jih lahko.

Kaj sem naročil
Čeprav sem preživel tri ure početje meni raziskave in prispeli z načrtom, sem še vedno čutil sam dobili nekoliko preobremenjeni z vsemi različnimi Entrée, velikost in combo možnosti na Panda Express. To je definitivno vreden vaš čas, da naredite malo načrtovanja naročil, preden greš.

Blizu
#1 na žaru Teriyaki piščanec (srednje jed-2 obrokov)
Panda Express ekvivalent piščančje Nuggets. Vsaj tako sem jih pojedel. Bili so ugriz velika in čista dovolj, da bi jedli z vašimi rokami.