24 maja, 2020

Kako narediti jajce hlebec | 3 sestavine zdravila

By luc

Če še niste slišali za jajčni štruco, ki ste jo zamudili čoln! Jajce hlebec recept postal priljubljen na Instagram, ki jih @keto. sam. iam in je gram z nevihto. To je preprost, polnjenje obrok, ki se lahko opravi za zajtrk kosilo ali večerjo. Vse kar potrebujete, je tri ali štiri sestavine, da ustvarite to okusno, okusno jajce štruco.

Sweet Low Carb zajtrki
Če ste kaj zame, kot vam je ljubše sladko za okusen obrok za zajtrk. Matt bi lahko jedel slanino in jajca ves dan, ampak rabim nekaj sladkega vsake toliko časa. Kolački, palačinke s sladkorjem brez sirup, ali jajce štruco! Nekateri moji drugi najljubši sladek zajtrki so:

Visoko fiber kolački
Low Carb Blueberry kolački, in
Diner style keto palačinke
Nasvet: lahko naredite dvojno ali trojno serijo in obrok pripraviti za teden pred nami. Obljubimo, da se ne boste naveličali tega!

Jajčni štruca narezan z maslom na vrhu služil na pergament papir s šestimi jajci v ozadju štruco.
Sobno temperaturo sestavine
Ta korak je pomemben, ker ne želite grudic sira smetane po vsej vaši hlebec. Pazite, sestavine so sobno temperaturo bo zagotovila gladko, enotno doslednost vašega testo enkrat whisked skupaj! Če ste pozabili, da vaš maslo in smetano sir ven, samo jih pop v mikrovalovni pečici na nizki ravni toplote za nekaj minut. Ponavadi naredimo stopnjo 3 za dve minuti. In za jajca jih lahko daš v nekaj tople vode, da jih pripelješ do sobno temperaturo.

Pečemo in služijo
Ni veliko za ta recept, kolikor gre za korake. Sestavine so minimalne in tako je pripravek. Ko ste prenesli testo za pan (poskrbite, da je namaščen) vse, kar morate storiti, je pečemo in služijo!

Ena stvar je omeniti, da bo jajce štruco dvig, ko pečen, ampak ko potegnil ven in rahlo ohladi, da ne bo ostal zabuhle. Jajčna štruca je gosta in kremna. Moj raje način, da služijo je z nekaj nizko Carb sirup, medtem ko Matt uživa jesti svoje ogreti z nekaj masla na vrh. Lahko jeste to za zajtrk ali sladico!

Opomba: Ta recept je najbolje shranjena v zraku tesen zabojnik v hladilniku do enega tedna, če je tako dolgo!

Kup jajčnih hlebec rezine obrezovalec z maslom in olupke obkrožena s cimetom palice, ameriških orehov in vilice.
Jajčna štruca za lahek obrok
Mi smo vedno iščejo preproste obroke, ki ne bodo resnične misli in vsi v hiši bo ljubezen. Ta jajčni štruca recept je prav to. Vedno imate jajca, maslo in smetano sir v hladilniku, ki se hecamo, tako da jih bankrot za hitro večerjo po dolgem dnevu dela. Lahko jazz it up z različnimi začimbami in polnila (mislim oreški in čokoladni čipi), tako da nikoli ne naveličaš tega.

Želite več Easy prehrana?
Si lahko ogledate naše najnovejše kuharska knjiga, keto Made Easy: FAT prilagojena 50 Day Guide, na voljo na Amazon, ali v trgovinah na Costco in Barnes in Noble ali pa si lahko ogledate našo hrano blog. Nekaj naših preprostih, pojdite na recepte so:

Št Carb pizza
Chicken stegna v praženih rdeča paprika omaka
Jajce roll v skledo
Sporočite nam v pripombah spodaj vaš najljubši način, da bi in jesti to enostavno jajce hlebec recept!

Naš jajčni štruca recept je narejen s tremi celih sestavin, je enostaven za pripravo in bo zadovoljil vašo celotno družino za zdrav zajtrk! Shranite
Recept je mogoče hitro dodati MyFitnessPal-iskanje “KetoConnect-Egg Loaf”