24 maja, 2020

Kaj kupiti za keto na Walmart

By luc

Vsakdo ve, Walmart je dežela poceni in priročno in obstaja več trgovin Walmart v ZDA kot katera koli druga trgovina z živili verige. Ni čudno, vsi so želeli vedeti, kaj najboljše keto Walmart možnosti so. Obstaja toliko veliko keto kupi na Walmart, tako da bo to velik.

Radi Walmart, ker je zelo proračun prijazen in obstaja veliko veliko keto prijateljski sponke lahko kupite. Obstaja veliko bistvenih, vendar obstajajo tudi nekateri izdelki, ki jih je treba izogibati. Odjaviti se zapisati v seznam spodaj ter bedeti televizija zakaj več v globina (ter šala zabava) oris od svoj najljubši keto odkriti. Lets priti v keto Walmart nakupovalni seznam!

Kaj kupiti za keto na Walmart
1. keto zamrznjene obroke na Walmart
Real dobro Foods pizza, enchiladas in piščančje Nuggets.
Atkins zamrznjene obroke
Velika izbira keto sladoled
Real dobro Foods naredi nizko Carb in keto prijazne pice, enchiladas, in piščančje nosečnice. Njihovi izdelki so narejeni z veliko sestavin, in Megha ljubi prigrizek ugrizi, medtem ko Matt ljubi svoje cvetača pice. Velik državni zbor ali ljudska skupšeina približno pridobivanje jih v Walmart je vi dont ‘ življati v podkupiti jih v telesnina! Lahko uporabite našo kodo: KETOCONNECT za 10% off.

Druga zamrznjena možnost so Atkins zamrznjene obroke. Sestavine niso super, vendar je priročno možnost!

Sladoled
V Walmart je na voljo velika izbira keto sladoleda. Mi did odkriti neki ne sladkor added tudi slasten okus, kateri ste velik degustacija ter zal pritličen v točka ogljikovih hidratov. Najljubši Megha je maslo pecan..

Walmart je veliko halo top sladoled, vendar se prepričajte, da se glasi nalepke, ker novejši okusi so višje v ogljikovih hidratov!

Blizu
Halo vrh
Torej delicious-poskrbite, da je “brez sladkorja added” sorte.
Breyers Carb Smart
Nadaljuj branje za več keto sladice kupiti na Walmart, je precej velik izbor!

Čeprav ni veliko nizko Carb sladoledi na Walmart, je halo top sladoled in brez sladkorja doda tako okusno sladoled. So nizko neto ogljikovih hidratov in prihajajo v veliko okusnih okusov. Poskrbite, da preberete nalepko, da poskrbite, da okus izberete, je nizka v ogljikovih hidratov!

2. keto prigrizek na Walmart
Zdi se, kot vsakič, ko gremo nakupovati smo našli več keto izdelkov na Walmart. Lepo je videti toliko možnosti.

Slim hitre keto Fat bombe-samo maščobe bombe. Drugi keto izdelki iz slim Fast niso primerni za keto prehrane.
Palice za iskanje in piškotki
Atkins palice (nekateri)-Poglej za maltitol v Atkins izdelkov. Če vidite maltitol na sestavine, bo imelo pomemben vpliv na raven sladkorja v krvi.
Sirni čips
Prenosni protein paketi
Sardele
Mešani orehi
Goveje sunkovit in klobase – preverite, ali je dodan sladkor. To je lahko težko najti govejega sunkovit brez sladkorja doda, vendar lahko ponavadi najdete nekaj klobas povezave.
Panino Fingers-sir palice zaviti v mesu.
Brez sladkorja Jello skodelice
Imamo veliko velik maščobe bomb recepti na naši spletni strani in tudi v naši Fat bomb biblija ebook, če pa ne želite, da bi svoje, ti novi SlimFast maščobe bombe so priročno in okusno. So tudi veliko cenejši na Walmart kot druge kraje smo jih našli. Ne obstati bedastoča čeprav, glej spodaj za izdelek, da bi se izognili od tega podjetja!

Mi ljubezen izdelava film prigrizek vrečke s temi maščobe bombe ali doseže za njih, ko smo potrebovali majhno zdravljenje.

SlimFast keto maščobe bombe so priročno in okusno, če ne želite, da bi svoje iz enega od naših številnih receptov! Walmart tudi jih je cenejši kot večina drugih krajih!

3. keto Chips na Walmart
Ljudje so vedno iščejo zamenjave za čips na keto prehrane. To je razumljivo, saj sedi na kavču z veliko vrečko čipov in gledanje televizije je eden od najbolj sproščujoče in prijetne stvari za početi. Na srečo, kot keto je postala bolj priljubljena obstaja več alternativ krompirjevih čipov. Daj nekaj teh keto čipov na Walmart poskusiti in videti, kaj misliš.

Quest protein Chips-“tortilla style” čipi so veliko okusnejša kot original tiste (po našem mnenju)
Zdrave določbe protein Chips
Chello sir čips
Svinjski skorji
Beljakovinski čipi so običajno zelo predelana hrana, izdelana z manj kot želenimi sestavinami. To je rekel, da so velik film prigrizek in delajo dobro delo nadomešča krompirjeve žetone. Sir čips in svinjine skorje bodo boljše alternative za beljakovinske žetone, vendar pa ne sme biti tisto, kar iščete, če si resnično želite čipov.

3. meso na proračun
MLETEGA GOVEJEGA MESA
Če ste na proračun, Walmart ima vse ponudbe. Našli smo 10 funtov mletega govejega mesa za samo $20! Lahko bi zlahka dobili dovolj beljakovin in kalorij vsak dan po zelo znižani ceni. To bi bilo odlično za pripravo obrokov.