24 maja, 2020

Hrustljava keto Granola (video)

By luc

Granola je bila vedno ena tistih “zdrava hrana”, da nikoli nismo podvomili. Vendar pa je pakiran s sladkorjem in zrna, in zelo kalorij gosto je daleč od zdrave izbire. Ustvarili smo najboljše keto Granola zamenjati vse visoke različice Carb in zadovoljili vaše cravings! Dodajte ga na vaš nizko Carb jogurt, pour nekaj mandljev mleka nad njim za žitarice ali prigrizek na njej, medtem ko delate.

Easy keto žitarice
Zakaj kupiti predelano keto žitarice na spletu, ko lahko naredite svoje, boljše sestavine, različica doma? Počutje dober približno sestavina ter razumen točno kakšen vaš ‘ hranjenje vaš rodbina ter prijateljstvo je a velik del od izdelava zdrav izbira. To je tudi veliko več proračuna prijazna od vseh “keto žita” vidite popping up online.

Stekleni kozarec na svoji strani s keto granolo razlila iz nje na vrhu pergament papir s skledo jogurta, keto granolo in jagode
Najboljše matice za keto
Ko prvič začne keto prehrane, je težko vedeti, kaj oreški so dobra izbira. Oni so vsi visoko vsebnostjo maščob, tako da se zdi razumno domnevati, da so vsi odlična možnost za snacking, vendar vedo, kako se v razponu v neto ogljikovih hidratov bo bolje opremiti vi pri izbiri, ki matice za prigrizek na ali uporabo v vašem domačem keto Granola.

Uravnoteženje ogljikovih hidratov z maščobo
Morda razmišljate, da so matice že visoko vsebnostjo maščob, kaj je tam, da ravnotežje ven? No, oreški so dejansko visoko v Omega 6 maščob sicer znan kot vnetne maščobe. In, ko porabijo velike količine omega 6 ‘ s si definitivno želite uravnotežiti jih s svojim protivnetno maščob, omega 3 ‘ s. To je mogoče enostavno storiti ves dan, ki ga porabijo lososa, sardela ali trave krmijo jajca in goveje meso.

V tem keto granolo recept smo ravnotežje iz ogljikovih hidratov najdemo v oreški in semena, ki jih uporabljamo s hranljivo maslo. To ne samo naredi to višjo maščobo za Carb razmerje prigrizek, ampak tudi pomoč pri okusu in teksturo končni rezultat.

Pečemo, ne Zažgite!
Trik, da pečemo to keto granolo ravno prav je odstranitev iz pečice vsakih 15 minut in ga mešanjem okoli z žlico ali lopatico, preden ga izravnava spet. To ne bo samo preprečilo oreškov in masla iz gorenja, vendar bo zagotovila, da ko ohladi je vse enakomerno opečen in hrustljavi.

Modra skleda napolnjena z jogurtom, keto granolo in jagode z dvema žlice in nekaj granolo razlila na pergament papir za njim
Najboljši keto Granola
“Najboljši” vsakega recepta, da me je, da začnete kot doma. Zakaj to sprašuješ? No, če imam recept, da bi bilo doma sem lahko spremeni sestavine in dele, da ga prilagodite na moj najljubši okus in kalorično potrebe. Ta keto granolo ni nič drugačna. Dali smo vam bazo, da vsakič ustvarite popolno granolo. Zdaj, vse kar morate storiti je, da se in delite s prijatelji in družino!

Opomba: jaz zelo priporočiti vi del to jasno v zip top vrečke za hitro zgrabi in pojdi snacking in lažji nadzor vnosa.

Kako uporabljati vaš novi najljubši keto snack?
Če bo to keto granolo recept boste želeli, da bi bilo v razsutem stanju! Ne bo dolgo trajalo v hiši, polni otrok. To je najbolje, da shranite v hladilniku za svežino in je očitno velik prigrizek za snacking na sam. Vendar, če niste prepričani, kako drugače uporabiti smo dobili ste zajeti. ti lahko:

Top nekaj domačih nizko Carb Mason jar sladoled
Zložite ga v našo okusno Low Carb čokolada mousse, ali
Mix v vaš obrok pripravljen čez noč oves!
Eden od naših najljubših načinov, da jedo to keto granolo je z lije nekaj nesladkano makadamije oreškov mleka nad njim za po večerji prigrizek! Poskusi. Obljubimo vam, da ne boste razočarani!

To hrustljavo keto granolo je popoln, zdrav, nizko Carb swap za tradicionalno trgovino kupili granolo in žita, ki bodo zadovoljili vaše vse vaše cravings! Shranite
Recept je mogoče hitro dodati MyFitnessPal-iskanje “KetoConnect-keto Granola”