24 maja, 2020

Enostavno Air Fryer piškoti

By luc

Včasih vse, kar iščete je, da dokončate vaš obrok s hitro in okusno jed strani, kot so ti Air Fryer piškoti. Enostavna za izdelavo, enostavna za čiščenje in popolna vsakikrat. Zagotavljamo vam, da boste to na nočni osnovi!

Okusno keto Side jedi
Ko gre za spreminjanje vaše prehrane najtežji del lahko pogosto kaj hrane jesti. Vsi vemo, da ne morete iti narobe z zrezek ali nekaj piščančje stegna, ampak kaj združiti s tem zdravih beljakovin s pogosto lahko izziv. Če ti zrak Fryer piškoti niso rezanje ali iščete spremembo, ki smo jih dobili ste zajeti! Nekatere od naših najljubših so:

Cvetača Mac in sir
Nizka Carb čebula obroči
Sirast keto česen kruh (opečen in širjenje z maslom je naš najljubši način!)
Si lahko ogledate našo hrano blog za več stranskih jedi in sladice recepti, da resnično popolno vaš obrok!

Košaro zraka Fryer piškoti služil nad belo in rdečo kuhinjo brisačo
Uporaba Air Fryer
Priznam, da smo skočili na zrak Fryer vlaka malo prepozno, zdaj pa ne moremo priporočiti dovolj! Uporabljamo ga večkrat na teden in so eksperimentirali z različnimi mesnimi in stranskimi jedmi. Obstaja nekaj nasvetov, ki jih želite biti prepričani, da sledite pri kuhanju v zraku Fryer.

Ne prenapolniti ali prekrivati svoje meso. To bo zagotovilo tudi kuhanje in crispier izid. Nihče ne mara paro zrezek!
Flip ali kretnjo mesa in veggies. To bo pomagalo kroženje zraka doseže vsak del hrane.
Spray z kokosovo olje, da se prepreči lepljenje, še posebej za kuhano hrano. Radi uporabljajo spray kokosovo olje, vendar bo rastlinsko olje spray dobro deluje tudi.
Uporabite pergament papir ali folijo za linijo dno za lažje čiščenje.
Vi moči odjaviti se to člen zakaj neki drugi velik opiti v pomoč vi raba vaš zrak Fryer v svoj najvišji moćnosten!

Make piškoti
Uporaba zraka Fryer ni bilo lažje. Vse, kar morate storiti, je dodati živila, začetek in Voila, hrana kuhana popolna vsakič. Čiščenje je še lažje! Moj najljubši del o teh piškotov Air Fryer, okus prahi je, da jih lahko naredite v katero koli obliko, ki jo želite.

Testo je lahko malo lepljivo, vendar je enostavno delati z in oblika vaših piškotov je do vas. V video vam pokažemo dva načina lahko poskusite:

Line dnu z pergament papir in kraj testo v Blobs. Vaš rezultat bo okrogla, rahlo deformirane piškoti!
Kraj testo v cupcake obloge (ne pozabite, da jih mast!) ali silikonske plesni. Vaš rezultat bo višji, Kolaček kot piškoti. Če ste služijo ti na večerjo stranka ali praznik večerja jaz bi osebno šel cupcake linijske poti za boljšo predstavitev!
Tako ali tako jih narediš, ne moreš jih zmotiti.

Piškot narezan z maslom razširila na zgornji polovici s piškoti in maslo v ozadju na belo in rdečo kuhinjo brisačo
Večerja je postrežen!
Postrezite te nizke Carb zraka Fryer piškoti gor s toplo z maslom, kot nalašč stran jed za tekmo družinsko večerjo. Prav tako bo za veliko zamenjavo roll na počitnice večerje v letošnjem letu. Lahko spremenite up dodatki za amp up okus in obrok prep jih za teden dni.

Če sem bil tekoč, da obrok prep teh za teden večerje bi jih napolnil s sirom poper sir, slanino in scallions. Kaj bi naredil?