24 maja, 2020

Enostavno Air Fryer Cookie

By luc

Vi guys ljubezen zrak Fryer recepti več, kot smo pričakovali, da smo vam prinaša še eno veliko. Lahek zrak Fryer piškotek. Matt je dejal, da je najbolje v video, da je ta recept na isti ravni lahkotnost in živahnost vrč torto. Če imate radi nekaj malo sladkega po večerji, vendar ne želite delati preveč težko za to, ali bi celotno serijo nekaj, kar bi lahko napeljala si vso noč ta recept je bil narejen za vas!

Delicious Air Fryer recepti
Mi uporabljamo Air Fryer 2-3 krat na teden. Mi kuhamo vse vrste mesa in veggies v njej, in zdaj sladice! Če imate radi uporabo zraka Fryer toliko, kot mi tukaj je nekaj naših najljubših:

Air Fryer piškoti
Air Fryer mesne kroglice
Air Fryer svinjine Chops (to je treba poskusiti!)
Ne dovolj? Pustite komentar spodaj z nekaj receptov, ki jih želite videti ponovno v zraku Fryer in lahko naredimo, da se to zgodi.

Pridobite brezplačno E-Cookbook!
enostavno zračni Fryer piškotek razčlenjene na pergament papir s čokolado čipi in kava v ozadju
Air Fryer temperature
To oblast zdeti se všeč biti nepotreben sekcija, šele nedoločni zaimek državni zbor ali ljudska skupšeina sem se učil s tekmovanje v teku a živilo blog ter using peč sleherni posamezen dan je to vsi peči zelo v kako vroč oni zaslužiti ter brž oni kuhati nekaj. Zračni Fryer ni nič drugačen.

Imamo ninja Air Fryer in mi absolutno ljubezen. Vendar pa bom rekel, da je košarica je malo na majhni strani, vendar deluje za dve osebi. Če imate večjo družino ali raje za serijo kuharja stvari za obrok prep jaz bi Razmetanje za večjo košaro. Naša ninja deluje tudi res vroče v primerjavi z drugimi, tako da je ta zračni Fryer piškotek je le 4 minute, kjer bi lahko traja do deset minut za vas!

Več uporabljate vaš zračni Fryer bolje uglašeni z njim boste postali za razumevanje, če boste morali kuhati nekaj daljše ali krajše.

Pečenje v zraku Fryer
Mi kuhamo ton različnih obrokov v zraku Fryer. Zrezki, Piščančja stegna, krila, lososa in vse vrste veggies vrgel v živalskih maščob. Vendar smo precej novi za peko v zraku Fryer, in moram reči, da je tekoč zelo dobro! Nikoli si ne bi predstavljala piškotov in sladic je bilo mogoče. Lahko prideš do brez pečice in mikrovalovni pečici, če ste zračni Fryer.

Nekaj nasvetov imam za peko (in splošno uporabo) v zraku Fryer so:

Segrevajte zračno Fryer za 2-3 minut
Line dnu z pergament papir ali mast
Ne nad množico
Če kuhanje mesa ali veggies flip pol poti skozi
enostavno zračni Fryer piškotek na belem pergament papir obdan s čokolado chipe
Krivda prosti Air Fryer Cookie
Vsaka sladica, ki vam omogoča, da ostanejo na vaši prehrani in naredi svojo dieto bolj trajnosten je vredno izdelavo in uživanje redno. Seveda, imamo nekaj neverjetno keto sladice, da boste morda želeli jesti vsakdanje, kot je naša temna čokolada pecan tart ali mehko in testo cimeta zvitki, vendar ne sme biti realna, če res želite izgubiti težo.

To je rekel, ta zračni Fryer piškotek je odlična možnost za redno porabo brez tesnilni trakovi dan! Makri so popolnoma neenakopravno prigrizek in to ni preveč sladko, če boste za žudnja več.

Želite več krivde zastonj sladice?
Vsepovsod ‘ a nagel zadeti zapisati v seznam to mi zelo priporočiti vi začeti jasno spredaj hitting ki gre gor Ben ter Jerry ‘ ali sira tovarna!

Arašidovo maslo in Jelly mug torta
Čokolada keto Fudge
Mini krema Puffs
Bela Čokoladna Kolač od sira ugrizi
Ni vam treba odreči užitkov hrane samo zato, ker ste na dieti. Eating okusne hrane, medtem ko pridobivanje zdrav je popolnoma mogoče in bo s sladice na naši hrani blog! Preverite nazaj tedensko za nove recepte.