24 maja, 2020

Diner style keto palačinke | Brez matice, brez glutena

By luc

Smo dal twist na eno od naših najljubših receptov iz naše prve kuharske knjige keto Made Easy. Ti Diner style keto palačinke niso tanke in Eggy, ne sodijo narazen in definitivno ne okus nizko Carb. Vedno sem dobil palačinke, ko sem šel v okrepčevalnico s svojo družino kot otrok in te palačinke me nazaj vsakič!

Nizek Carb zajtrk
Jajca lahko zagotovo dobili dolgočasno, zato je pomembno, da imate nekaj pojdite na zajtrke v hrbtu žep v času potrebe. Te keto palačinke so krepko in polnjenje in kot nalašč za nedeljsko malico z družino. Nekatere druge velike nizko Carb zajtrki so:

Keto ovsena kaša
Nizko Carb bagels
Nizek Carb zajtrk casserole
Zajtrk ni treba dolgočasno in odveč. Naredite nekaj naših najljubših nizko Carb zajtrk recepti za vašo družino in nam sporočite, kaj mislijo!

Kup borovnic keto palačinke na črno ploščo obrezovalec z maslom in borovnice in trikotni stack izrezan z vilicami v njej služil s skledo borovnice na levi
Segrevamo skillet
Vedoč, kaj temperature za ogrevanje skillet in kako dolgo kuhati testo je bil vedno šibko mesto mine. Ni bilo, dokler nisem srečal Matthew, da sem končno lahko, da bi prvi palačinka brez gorenja.

Ključ tukaj je, da ne nad toploto skillet. Srednje ali srednje nizko, da začnete, nato pa postopno povečanje toplote, kot ste videli fit je najboljši pristop. Prav tako naj skillet v celoti segreje in ko testo je na mestu naj se počasi kuhamo do zaključka. Potrpežljivost je ključnega pomena pri izdelavi palačinke!

Nasvet: mast skillet z kokosovo olje ali ghee, da se zagotovi brez lepljenje in popoln prezrcali vsakič!

Polnila so zabavna!
Ne boj se iti čez krov na polnila. Po mojem mnenju nikoli ne more imeti dovolj in ne bodo spremenili kuhanje palačinke sploh. Vsi koraki so še vedno isti, razen boste imeli bolj okusno zajtrk zatem. Nekatere stvari, ki bi jih dodali, če bi jih naredila zase, bi bila:

Dodatna sladilo (tako da mi ni treba top s katerim koli sirup-všeč mi je moje palačinke sladko!)
Orehi. Ljubim dobro crunch in ga ups maščobe na ta obrok.
Čokoladni čips. Podobno kot borovnice, čokoladni čipi stopijo, medtem ko palačinke kuhamo in ostanejo tople, tako da vsak ugriz je ekstra popustljiv!
Nizka in počasna
Pri izdelavi dejanskih palačink je pomembno biti potrpežljiv, ko kuhajo. Šele pred kratkim sem spoznal, kako pomembno je to. Moj prvi palačinka je bila vedno zelo zažgana, zato sem moral skriti na dnu in se prepričajte, nihče drug pojedel. Namesto trpljenja skozi zgorela palačinka, Vzemite si čas in ne boste nikoli več jesti eno. Tukaj je nekaj korakov:

Segrevajte skillet na srednje nizko toploto.
Prepričajte se, da skillet se segreje skozi in pravilno namaščen.
Ko testo je na vročo skillet omogočajo kuhati skozi. To lahko traja kjerkoli od 3-5 minut. Potrpežljivost je ključnega pomena!
Flip in kuhamo dodatnih 30 sekund.
Kup keto palačinke na črno ploščo obrezovalec z maslom, borovnice in sirup služil z forka skledo borovnic na levi in dva kava vrčkov v hrbet
Vaš najljubši keto palačinka Recipe
Te palačinke vas bo prevoz nazaj v svoje otroštvo razvajanja v debel kup palačink! Ali ste jih za nedeljo malico ali za večerjo nocoj, ti se bo vaš novi najljubši keto palačinke, tako da gredo naprej in zapomniti recept. Naša spletna stran ima veliko drugih palačink lahko daš poskusiti, kot so:

Makro palačinke
Kokosovo palačinke
Svinjina skorje palačinke (slane)
Radi delamo zajtrk za večerjo vsaj enkrat tedensko in te keto palačinke fit pravico v naš zajtrk za večerjo rutinsko.